Grál pince - kőbe véssük álmait

Vendégkönyvünk tartalmából:
 

2014. dec.

Ez a pince varázslatos. Nekem a zárt hely fóbiát jelent.Itt nem jelentkezett ez az érzés. A legjobban a lépcső tetszett, mert titokzatos, az embert kíváncsivá teszi mi lesz a folytatás.A lámpáknak különleges hangulata van, patinás. A pince kisugárzása nagyon jó.

Dr Zsuzsanna Folycsak 

Nagy benyomást tett ránk az a lelkesedés, amivel az ősi motívumokkal díszített pincebirodalmat megálmodta és létrehozta Ducsai úr, kívánunk hozzá sok vendéget, jó egészséget és sok követőt az ízléses népművészetben.

Bársony .....


 

2015. február 20.

Szép, jó, és látszik benne az ember. Gratulálok.

Sárközi Sándor


 

Kedves grál pincészet

Nagyon köszönjük, hogy itt lehettünk, felejthetetlen élményt adott ez a hely.

Fruzsi


 

2015. március

Kedves Attila és Ági

Az Attila vezetésével voltam itt a pincében, majd néhány héttel később egy nagyobb társasággal voltunk itt. Az első látogatás során, amikor az öcsémékkel voltunk itt az Attila vezetésével, teljesen lenyűgözött, amit alkottál. A látogatás után az autóba ülve, szinte nem tudtam szóhoz jutni. Ennyit tudtam az öcsémnek mondani, hogy: "az igazán nagy emberek itt élnek közöttünk, Hihetetlen." A 2 fő + Attila, és a közel 20 fős pince bemutató között nagy különbséget éreztem. Óriási élmény volt, amikor csak ketten voltunk nálatok, "látogatóba" Köszönöm az élményt. További sok sikert kívánok a munkátokhoz. Akár az angol királynő figyelmébe is ajánlom a pincét. Szerintem egyedülálló a világon. Üdvözlettel

Pálinkás Zsolt és Tibor


 

Kurul dobos koncert után 2015. március 28.

Nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük szépen a

Szarka család, Pisti, Istvánka, Zsuzsa.


 

Hatalmas élmény volt itt lenni. Remek volt a hangulat, a koncert, a pince pedig csodálatos. Köszönjük az élményt.

Kovács Katalin és Nagy Csaba


 

Különleges élményben volt részünk. A pince kialakítása egy életmű, mely hatással van az itt megforduló emberre, a szellemét magával visszük. A műsor nem különben életre szóló benyomást okozott számunkra.

Pecze Margó, Tóth István


 

Köszönjük szépen a fantasztikus élményt. A pince lélegzetelállító, a fogadtatás kedves, barátságos, de ami a legfontosabb, emberi. Nagyon sok sikert és kitartást kívánok a jövőhöz, hogy minden tervetek megvalósulhasson.

Köszönjük, Ja Ja együttes tagjai, Kormos Kitti és a két srác


 

Köszönjük ezt a feledhetetlen élményt, amiben részünk volt. Szavakkal nem tudjuk kifejezni úgy a látványt, mint az előadás nagyszerűségét. Csodálatos, gratulálunk a családnak.

Volyák Ferencné, Jobbágy Endréné, Törőné Magdi, Jobbágy Endre, Szalma Lászlóné, Szalma Éva, Bernáth Zoltánné, Berta Péter, Berta Péterné


 

2015.04.09.

Kedves Ducsai család, Attila

A csodálatos pince, az itt kialakított milliő, a hangulat egy tevékeny fiatalember munkáját örökíti meg, amely hatása mindannyiunk számára példa és erő. Szívből gratulálunk. Erőt, egészséget, boldogságot kívánunk.

Szeretettel a Tiszaújvárosi Civil Szalon tagjai nevében: Kolosai Katalin elnök. karakterművészeti iskola www.karaktertanc.hu 20-936-1026


 

2015.04.28.

Nem tudtuk, hogy hová jövünk, egy barátunk szervezte a kirándulást - de igazi kellemes meglepetés volt megérkezni ide. Gyönyörű otthon, különleges pince és maximális fanatizmus. Gratulálunk hozzá, nagyon tetszett.

Hónyi Gyula és barátai


 

2015.04.30.

Nagyon szép volt minden amit itt láttunk. Csodálatos amit ez az ember, a tulajdonos véghezvitt. Embert gyönyörködtető amit itt láttunk.

Sajóbábonyi Kertbarátok


 

Kedves Attila!

Óriási megtiszteltetés volt megtekinteni a csodálatos remekműved. Kívánok további jó munkát, kitartást és jó egészséget az egész családodnak.

Dr Szilva István Sajóbábony város polgármestere és a Kertbarát kör tagjai.


 

2015.05.10

Kedves Ducsai Család

Erdélyből érkeztünk, Zibah városából. Őszinte elismerésünket szeretnénk kifejezni ezzel a rövid szöveggel a csodálatos ügyességedért, igazán remek művészet. Felejthetetlen élmény volt számunkra, és reméljük, hogy majd visszatérünk hogy barátainkat is részesítsük ebben a csodálatos élményben,.

Sok szeretettel a Kiss család


 

A B-A-Z Megyei Területi Ruszin és a Miskolc MSV Ruszin Önkormányzatok közös programja során meglátogattuk a KITŰNŐ helyet és szinvonalas vezetésben, kedves fogadtatásban volt részünk. Köszönjük a kedves figyelmességet, sok erőt és egészséget a gyönyörű munka folytatásához..

M.R.O.Sz elnök helyettes


 

Pünkösdi vásár 2015. 05. 17.

Nagyon tetszettek a faragások a pincében és a vásár is. Sok érdekes dolog van. Élménydúsan jöttem ki a pincéből. Számomra nagyon-nagyon érdekes volt. Máskor is fogok jönni.

Sok szeretettel a Bartók család 9 éves kislánya


 

Nagy élményt jelentett a pince meglátogatása.

Répási Katalin és párja


 

Nagyon tetszett a barlang.

Mohácsi Márk (8 éves kisfiú)


 

Attila

Oly régen akartam eljönni, megnézni csodálatos alkotásodat, most sikerült.

Nem csalódtam ...... sőt!

Gratulálok, adjon a mindenható nagyon jó egészséget, hogy terveid meg tudd valósítani.

aláírás..


 

Fantasztikus élményben volt részünk a pincelátogatás során. Csodálatos faragások, különleges élmény!!!! További jó egészséget kívánunk.

A Kis-Kovács család


 

Csak így tovább.

GÖRBE


 

Gyönyörű faragások. Több rendezvényt.

János


 

Ámulatos a faragás, visszajövök!

anoním


 

Nagyon megnyerő, eredeti és tetszik, hogy mind saját munka, és ahogy hallottuk, egy álom megvalósulása. További nagyszerű álmokat kívánunk.

Kunos Márta és Botond


 

Fantasztikus labirintus. Gyönyörű a faragás és az atmoszféra lenyűgöző

Bejcziék a Nagy-Avasról


 

Kívánjuk, hogy a LOVAG tovább keressen, találja meg a GRÁL-KINCSET!

Kocsa Zoltánné és férje Zoli


 

Nagyon szép pince, fantasztikus kőfaragásokkal és borozókkal. Köszönettel és szeretettel:

Csilla és Gábor


 

Egyszerűen lenyűgöző!!! Gratulálok hozzá, sok örömöt.

aláírás....


 

Ez se semmi,, ilyet még nem láttam, és a jó bor hozzá.

Dudás József


 

Csodaszép pince, igazi kincs a görömbölyi kicsi pincesoron.

anoním

Nagy öröm volt látni ezt a csodát. Élveztem a vásárt, és remélem lesz még alkalmam részt venni hasonló eseményen, valamint lehetőség szerint "kiélvezni" a pince adta lehetőségeket. Gratulálok, gyönyörű!!!!

Faragó Annamária


 

Köszönjük a lehetőséget! Fogjuk ajánlani. eddig még nem tudtunk eljutni Görömbölyről, de most már nagyon örülünk, hogy láthattuk a kincset.

Spekkerné Jászkai Zsuzsanna Görömböly


 

A lap utolsó stációja, kívánom, hogy az a könyvecske minél hamarabb beteljen a vendégekkel és elismerő szavaikkal, csakis az alkotó elismerése érdekében és örömére. Továbbra is sok sikert, és köszönöm a sok-sok élményt. Nagyon tetszett.

Szoták Tamás és Schöhn Dank

-
-

Olvasónk Pincéje:

Egy egészen különleges borospincét "bontott ki" a hegyből Ducsai Attila olvasónk, a mintegy 450 pincéből álló Miskolc-Görömbölyi pincesoron. Saját maga faragta boltozatát, oszlopait, valamint egyedi motívumait. Pillantsunk be hát ebbe a különleges atmoszférával megáldott borszentélybe...

Minap.hu:
Miskolci csoda a görömbölyi pincesoron.

Köztünk élnek: 

"A bor összehozza az embereket" 

Minden jog fentartva: Ducsai Attila