Grál pince - kőbe véssük álmait

"Egy pohár bor, és megnyílik a kőbe zárt múlt"


Előzetes egyeztetéssel pincelátogatás borkóstolással, hangulatos borvacsorák Miskolc Görömbölyön, a Grál Pincében, Ducsai Attila pinceszobrász saját faragású, különleges érzelemvilágú pincéjében.

Látogasson meg minket, és legyen Ön is egy örökké tartó élménnyel gazdagabb!


A Grál Pince olyan egyedi, mondhatni páratlan vizuális és szakrális élményt kínál vendégeinknek, ami hosszú ideig megmaradó kellemes emléket vés látogatóink szívébe. Nem kevésbé a házigazdák szívélyes vendéglátásából, őszinte-kitárulkozó szavaiból eredően. Ennek fokozására igyekszünk a pince jellegéhez igazodó programokat is szervezni, így a hely befogadóképességének keretei között olyan rendezvényeket tartani, amik erősítik a látogatóban a rácsodálkozás és az együtt rezgés élményét. Autentikus népzene, hagyományőrző együttesek fellépése, kézműves termékek bemutatása. Ezen kívül lehetőség van céges és magán rendezvény, név- és születésnap, leány- és legénybúcsú, valamint esküvői fotózás megrendezésére is.
Vendéglátásunk a házigazdák mosolyával kínált kézműves borokon és egyszerű étkeken át, az igény szerint megrendelhető meleg vacsoráig igényelhető. Parkolási lehetőség és internetelérés biztosított.

A pincesor vonzáskörzetében a borkóstoláson kívül sok egyéb lehetőség is van: lovaglás, horgászás, pihenés a Miskolc Tapolca-i  termálfürdőben és az újonnan megnyílt strandon. Mivel sok jó szálláshely is található a környéken, ezért megéri itt eltölteni egy hétvégét.


 
    
 
    
 
Azt hiszem, az egészség fogalmát előbb-utóbb tisztázni kell, de nem az orvosoknak, hanem a költőknek és a gondolkozóknak.

Az orvostudományra ebben a kérdésben nem számíthatunk. Amit a klinikákon egészségnek tartanak, annak fertőtlenítőszaga van. ...

Az egészség nem steril.

Az egészségnek gyümölcsillata van, olyan, mint a muskotályszőlő, a fekete hamburgi, a muscat otonel.
                                                                                                                                            (Hamvas Béla)

Érettségi találkozó

 

  

 


"Ismerős Arcok" együttes a miskolci koncertjük előtt

  


Miskolci és Erdélyi egyetem vezetői

  

 
Minden jog fentartva: Ducsai Attila